Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Верхивкер Я$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Верхивкер Я. Г. 
Актуальные вопросы контроля качества свежей и переработанной рыбы и гидробионтов в Украине [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхивкер, Е. В. Чалая // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 394.556 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Верхивкер Я. Г. 
Тепловое консервирование пищевых продуктов в полимерной таре [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхивкер, Е. М. Мирошниченко, И. А. Ремих // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 71-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 234.651 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Верхивкер Я. Г. 
Консервирование томатных соусов и кетчупов в полимерной таре типа "Дой-Пак" [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхивкер, Е. М. Мирошниченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 283-285. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__74
Попередній перегляд:   Завантажити - 939.035 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Верхивкер Я. Г. 
Определение качества и качество как понятие [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхивкер, Е. В. Чалая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 348-351. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__85
Попередній перегляд:   Завантажити - 989.688 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Чалая Е. В. 
Актуальные вопросы технического регулирования рыбной продукции в условиях евроинтеграции Украины [Електронний ресурс] / Е. В. Чалая, Я. Г. Верхивкер // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__31
Попередній перегляд:   Завантажити - 217.022 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Верхивкер Я. Г. 
Улучшение качества и конкурентоспособности консервированной продукции при использовании современных видов потребительской тары [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхивкер, Е. М. Мирошниченко // Продовольчі ресурси. - 2020. - Т. 8, № 15. - С. 41-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2020_8_15_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 342.021 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського